اظهارات تازه پاپ در آستانه سفر به عراق-راهبرد معاصر
جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد عراقچی: مشورت‌های امروز در مصر بسیار سازنده بود نتانیاهو: یحیی السنوار را ترور کردیم

اظهارات تازه پاپ در آستانه سفر به عراق

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان امروز (چهارشنبه) گفت به کشور عراق که پیشتر ژان پل دوم را در سال ۲۰۰۰ راه ندادند، سفر می‌کند چون نمی‌توان مردم را برای بار دوم ناامید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  پاپ فرانسیس که جمعه عازم عراق می‌شود، درخواست دعا کرد که این سفر "به بهترین نحو ممکن انجام شود و به نتایج مطلوب دست پیدا کند."

 

او به مشکلات امنیتی در عراق اشاره‌ای نکرد. امروز دست‌کم ۱۰ راکت به پایگاه هوایی که نیروهای ایالات متحده، نیروهای ائتلاف و عراق را در خود جای داده است، اصابت کرد.

 

رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین در صحبتهایش گفت که امید مردم میانمار را نمیتوان با خشونت خفه کرد و بار دیگر خواستار آزادی زندانیان سیاسی شد.

 

دست‌کم ۳۰ تن از زمان کودتای اول فوریه در میانمار کشته شده‌اند. پاپ در ۲۰۱۷ به میانمار سفر کرده بود.

 

پاپ فرانسیس مستقیما از مقام‌های ارتش میانمار خواست تا "گفت‌وگو بر سرکوب و هماهنگی بر اختلاف غلبه کند." او همچنین از جامعه بین‌الملل خواست تا "ببینند که امیدهای مردم میانمار با خشونت خفه نمی‌شود."

 

رهبر کاتولیکهای جهان گفت، مردم جوان در این کشور شایسته آینده‌ای هستند که "در آن نفرت و بی‌عدالتی جای خود را به ملاقات و سازش می‌دهد".

 

فرانسیس بار دیگر درخواست ماه گذشته خود را تکرار کرد و از رهبران ارتش این کشور خواست تا با آزاد کردن زندانیان سیاسی ژست واقعی برای آشتی بگیرند. آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار جزو بازداشت‌شدگان است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار